Напишите нам

Еще пины из коллекции
«Pizza Pastry Bakery Products»

2402 пина, 8 часов назад
Отметки «Нравится»: 0 Комментарии: 0 Скопировано: 0
Итальянский хлеб "Pane al latte "Fisarmonica"
масло сливочное-100грамм
молоко-250мл
сахар-1ст.л.
сухие дрожжи-1ч.л.с горкой
соль-1ч.л
мука-450грамм.

0,5ст молока смешать с сахаром,0,5ст муки и дрожжами,перемешать и оставить опару на полчаса для поднятия.
В опару-соль,молоко,50гр масла,оставшуюся муку. Замесить тесто. Хорошо вымесить его(не менее 10 минут)Тесто должно отставать от стенок кастрюли,стать однородным и как бы "задышать" под руками.Оставить тесто в тёплом месте на час-полтора для подъёма. Потом обмять и оставить ещё на 30 минут.

Next, roll out the dough with a thickness of at least 5 mm. You can divide the dough into 2-3 pieces to make it easier to roll. Cut the dough into portioned rectangles (I made such rectangles by cutting them into a small plastic rectangular container)) so it is much more convenient for me than to cut with a knife) Each slice dipped in creamy melted butter , and then put it in a rectangular shape, but not on each other, but side by side. For convenience, the form can be put vertically. Let bread stand for 30 minutes.
Heat the oven to 220, put a pan with water on the bottom. Put the bread in a hot oven, bake for about 40 minutes. I after 20 minutes reduced the temperature to 200 and covered it with foil to prevent the sunflower seeds from burning)

Скопировано с ХЛЕБ от Диана Подольская

Fardus Fardusun

Пользователь
Fardus Fardusun

18+