Напишите нам

Еще пины из коллекции
«Cakes and Sweets»

2687 пинов, 1 день назад
Отметки «Нравится»: 0 Комментарии: 0 Скопировано: 0
Творожная пасха 5 рецептов
Творожная пасха без яиц
Творожная пасха 5 рецептов | Экономные рецепты

Творожная пасха 5 рецептов

Ингредиенты:

творог – 650 г;
пудра сахарная – 250 г;
сметана – 200 г;
масло сливочное – 250 г;
ванилин;
курага – 80 г;
чернослив – 80 г;

Приготовление:

1. Творог прокручиваем через мясорубку, а лучше протереть через сито (2 раза), потому как после мясорубки он может стать мятым, давленым и вязким. А протертый через сито творог будет пышным, воздушным и насыщенным воздухом. Затем добавляем размягченное сливочное масло, перемешиваем.

2. Dried apricots, raisins and prunes are washed and poured with boiling water for about 15-20 minutes. Then cut the pieces of dried apricots and prunes.

3. Mix vanillin with sugar powder and add to the curd mass.

4. Add sour cream and mix in a blender.

5. Add dried apricots, prunes and raisins, stir again.

6. Preparing the pasochnitsu (if it is not, you can use a strainer, colander). We cover the form for Easter gauze in 2 layers and put in a container (it is possible in a plastic bowl).

7. We spread the curd mass in the pasochnitsu, well pressed. Finish gauze ends from the top crosswise and place the load. If you use another form, place a deep plate under the bottom to drain the liquid. We put the pas in the refrigerator for 10-15 hours.

Скопировано с Кулинария от Иван

Fardus Fardusun

Пользователь
Fardus Fardusun

18+