Напишите нам

Еще пины из коллекции
«Delicious & Healthy Foods»

6457 пинов, 6 дней назад
Отметки «Нравится»: 0 Комментарии: 0 Скопировано: 0
Тушеная говядина в винном соусе

4 ПОРЦИИ
2 ЧАСА

АВТОР РЕЦЕПТА Ольга Худина


УКСУС 250 мл
СОЕВЫЙ СОУС 9 столовых ложек
КРАСНОЕ СУХОЕ ВИНО 125 мл
ГОВЯЖЬЯ ВЫРЕЗКА 1 кг
ЧЕРНЫЙ ПЕРЕЦ ГОРОШКОМ ½ чайной ложки
ЛАВРОВЫЙ ЛИСТ 3 штуки
ЯГОДЫ МОЖЖЕВЕЛЬНИКА 5 штук
ГВОЗДИКА 2 штуки
ЛУК РЕПЧАТЫЙ 2 головки
ЗЕЛЕНЬ 1 пучок
ПЕРЕЦ ЧЕРНЫЙ МОЛОТЫЙ по вкусу
РАСТИТЕЛЬНОЕ МАСЛО 4 столовые ложки
ИЗЮМ 100 г
ЯБЛОЧНЫЙ УКСУС 2 столовые ложки

1. В кастрюле смешайте 375 мл воды, уксус, соевый соус, перец горошком, гвоздику, лавровый лист и ягоды можжевельника. Доведите до кипения и оставьте остывать.
2. Put the meat in the marinade and refrigerate for 2 days.
3. Preheat the vegetable oil in a large frying pan over medium heat. Dry the meat well and put into a heated frying pan, adding finely chopped onion and greens. Fry until a ruddy crust.
4. Pour 250 ml of strained marinade into a frying pan with meat, bring to a boil, reduce the heat, cover and simmer for about 1.5 hours, until the meat is soft. Add wine and simmer for another 10 minutes. Transfer the meat to a plate.
5. Pour the sauce from the frying pan in the blender and grind it well. Return to the frying pan. Add raisins, pepper and pour apple cider vinegar. Put on medium heat and cook, stirring until the sauce slightly thickens.
6. Cut the meat into small pieces and place on a dish. Pour the sauce and serve.

Скопировано с Рецепты\мясо\говядина, телятина. от S.Z.

Fardus Fardusun

Пользователь
Fardus Fardusun

18+