Напишите нам

Еще пины из коллекции
«Delicious & Healthy Foods»

6457 пинов, 1 неделю назад
Отметки «Нравится»: 0 Комментарии: 0 Скопировано: 0
Говядина запечённая "Кунжутная"

Говядина — 1,1 кг
Соевый соус (Терияки ТМ Киккоман) — 2 ст. л.
Масло кунжутное — 2 ст. л.
Сок лимонный — 2 ст. л.
Мед — 1 ч. л.
Кунжут (Жареный для подачи)

Кусок бескостной говядины обтереть влажным полотенцем. Срезать при желании жилки (у меня под дверью мяукало такое желание, поэтому я срезала всё, что могла). Нарезать мясо на примерно равные по толщине ломтики около 1см или чуть тоньше.

Для соуса-маринада понадобится по 2 ст. л. соевого соуса, кунжутного нерафинированного масла и лимонного сока, а также пол чайной ложки мёда.

In a suitable bowl, whisk all the ingredients until smooth. You can add sesame directly to the marinade, but small children sometimes do not favor sesame like my Lion, so I sprinkle with the fried sesame already prepared dish.

Using a culinary brush, grease each piece of meat from both sides with a marinade sauce.

Put two sheets of foil on the baking sheet, put a sheet of parchment on top. Put the pieces of meat on the parchment. Collapse the parchment with an envelope.

Fill the envelope with foil. Bake in a preheated oven for 250 minutes. Then reduce the temperature in the oven to 140 ° and bake the meat for another 1 hour.

Gently unfold the foil and parchment. Sprinkle the meat with fried sesame seeds and serve. If you need to serve a dish in an hour or two, just leave it before serving in the oven.

Скопировано с Рецепты\мясо\говядина, телятина. от S.Z.

Fardus Fardusun

Пользователь
Fardus Fardusun

18+