Напишите нам

Еще пины из коллекции
«Delicious & Healthy Foods»

6457 пинов, 4 дня назад
Отметки «Нравится»: 0 Комментарии: 0 Скопировано: 0
Шашлык из курицы "Три маринада"

Крылья куриные (или голени куриные, или куриное филе, или филе свинины) — 6 шт
Кефир — 1 стак.
Уксус (столовый, по вкусу) — 3 ст. л.
Аджика (по вкусу) — 2 ст. л.
Соль (по вкусу)
Перец черный (молотый, по вкусу)
Хмели-сунели (по вкусу)

Всё, естественно, предельно просто: крылья (голени или филе) моем, обсушиваем, натираем солью, перцем и хмели-сунели по вкусу.
Свежую зелень я не люблю использовать, когда жарим на решетке - она постоянно норовит упасть в угли, подгорает, короче, не сложилось. Поэтому используем сухую смесь трав.

Потом натираем курицу аджикой. Если любите острое, от души натирайте.

Further we fill the chicken with kefir, it gives tenderness to meat. At this step, you can stop. But we go further and add the vinegar. At least for the smell. Honestly, the meat shashlik is my favorite with vinegar, vinegar gives a unique flavor! Perhaps this way of marinating a lot of opponents, but I love it so much.
So, we added vinegar to the chicken for the flavor, because the husband still ate, and, + all the same, it was hot (it was then))) and the chicken was taken from the city - with vinegar it is more reliable somehow ))
All the mix and leave to marinate, preferably in the refrigerator, for about 5 hours.

Then fry on the grill on the coals until ready. Time depends on the size of the chicken parts, the heat of the coals, etc. Approximately 20-25 minutes.

Filet string on skewers and fry on coals until cooked.

Скопировано с Рецепты\мясо\шашлык. от S.Z.

Fardus Fardusun

Пользователь
Fardus Fardusun

18+