Напишите нам

Еще пины из коллекции
«Delicious & Healthy Foods»

7512 пинов, 1 день назад
Отметки «Нравится»: 0 Комментарии: 0 Скопировано: 0
Дорада в фисташковой корочке с мангольдом, жаренной ветчиной, сыром горгонзола и кедровыми орешками
4 ПОРЦИИ
30 МИНУТ

АВТОР РЕЦЕПТА Katrina

ФИСТАШКИ 125 г
СУШЕНЫЙ ОРЕГАНО 1 чайная ложка
СУШЕНЫЙ ТИМЬЯН 1 чайная ложка
МЕЛКО РУБЛЕННЫЙ ЧЕСНОК ½ чайной ложки
СОЛЬ по вкусу
ФИЛЕ ДОРАДО 4 штуки
ПЕРЕЦ ЧЕРНЫЙ МОЛОТЫЙ по вкусу
МЕД 50 г
ГОРЧИЦА 10 г
ОЛИВКОВОЕ МАСЛО 1,5 столовые ложки
ПРОШУТТО 115 г
ОБЖАРЕННЫЕ КЕДРОВЫЕ ОРЕХИ 35 г
ЛИСТЬЯ МАНГОЛЬДА 215 г
СЫР ГОРГОНЗОЛА 35 г

1. В кухонном комбайне объединить фисташки, орегано, тимьян и чеснок. Выложить смесь на плоское блюдо.
2. Season both sides of the fillet with Dorado salt and pepper. Mix honey and mustard in a separate container and cover with both sides of the fillet. Then dipped the fillets in a pistachio mixture and squeeze the mixture well with the hand so that it is sealed to the fish fillet.
3. Heat 1 tablespoon oil in a large frying pan over medium heat. Fry the fillets for 2-3 minutes on each side.
4. Cut the ham into cubes and fry it on high heat, in olive oil until golden. Add cedar nuts and fry for another 1 minute until the nuts are also golden brown.
5. Add chard leaves, cover, reduce heat and cook for 2 minutes, until the leaves become soft.
6. Lay the mixture of chard and ham in the center of the dish, crush the gorgonzola from above and lay the fillets.

Скопировано с Рецепты\рыба. от S.Z.

Fardus Fardusun

Пользователь
Fardus Fardusun

18+