Напишите нам

Еще пины из коллекции
«Cakes and Sweets»

2749 пинов, 1 день назад
Отметки «Нравится»: 0 Комментарии: 0 Скопировано: 0
Пирог "Russischer Zupfkuchen"

Для теста:
200г — сливочное масло
150г — сахар
1шт — яйцо
250г — пшеничная мука (просеять)
25г — какао
1 ч л — разрыхлитель

Для начинки:
500г — творог
150г — сахар
150г — сметана
1 ст.л — крахмал
+ я добавила ванильный сахар с лимоном и цедру лимона (слова автора)

Я пекла в разъёмной форме, 24 см.
Всё готовится достаточно быстро и легко.
Начинаем с теста:
Взбить масло+сахар.
Добавить яйцо и ещё раз взбить. Cмешать муку+кака+разрыхлитель. (у меня какао очень мало было, поэтому тесто не очень шоколадного цвета).
Now mix and knead the dough. It turns out soft and easy to work with.
1/4 of the dough - put aside (for decoration). Shape the oil with oil and dough (hands) spread throughout the form, form the skirts.
Preparation of the filling will take you a few minutes:
Mix all components - mix ... (I whipped with a mixer).
Stuff the filling over the cake.
From 1/4 of the test (what was postponed) to divide and form the balls. To lay out on cottage cheese (it is a little to press). Preheat the oven in advance (180C). Bake 50-60 minutes (it took me less - 45 minutes).
The cake must be cooled and then cut. Very tasty turned out! Have a nice tea!

Author: Алия

Скопировано с Good Food city от Мишуля Цветаева

Fardus Fardusun

Пользователь
Fardus Fardusun

18+