Напишите нам

Еще пины из коллекции
«Рецепты»

3196 пинов, 1 месяц назад
Отметки «Нравится»: 0 Комментарии: 0 Скопировано: 0
    Сырный томатный суп

    Ингредиенты:
    1 столовая ложка оливкового масла
    5 зубчиков чеснока
    75 г красного лука, мелко нарезать
    1 большая банка протертых помидоров
    1 стакан говяжьего бульона или воды
    1 бульонный кубик
    1 чайная ложка сахара
    2 столовых ложки тонко нарезанных листьев базилика
    60 г тертой моцареллы
    2 куска сыра гауда
    1 столовая ложка тертого пармезана
    соль и молотый перец

    2 буханки хлеба для использования в качестве чаши для супа
    оливковое масла для смазывания
    базилик для украшения

    Приготовление:
    Cut off the top with each loaf and spoon, remove all the pulp to make a bowl. Lubricate with olive oil and put in the oven for 3 minutes. Cool down.
    Heat the olive oil in a medium-sized saucepan. Fry the garlic and onions for 2-3 minutes until golden.
    Lay out the tomatoes, pour in the broth and roll the cube. Add sugar and pepper to taste, let it simmer for about 3 minutes. Salt to taste. Add basil and mozzarella, stir for about a minute and remove from heat. Spill the soup over the bread thickets. Top with a piece of Gouda cheese and sprinkle half a spoonful of Parmesan cheese. Place under the broiler to make the cheese melt. Decorate with basil. Serve immediately.

    Скопировано с Кулинария от Иван

    Екатерина Подкопаева

    Пользователь
    Екатерина Подкопаева

    18+