Напишите нам

Еще пины из коллекции
«Delicious & Healthy Foods»

7020 пинов, 2 часа назад
Отметки «Нравится»: 0 Комментарии: 0 Скопировано: 0
Маринованные вешенки быстрого приготовления

вешенки – 500-600 г;
соль – 1 ст. л.;
сахар – 1 ст. л.;
уксус 9% - 50 мл;
растительное масло – 50 мл;
вода – 300 мл;
чеснок – 2 зуб.;
лавровый лист – 2 шт.;
перец душистый горошек – 2-4 шт.

В кастрюлю небольшого объема наливаем воду. Насыпаем в нее сахар, соль, бросаем душистый перец, лавровый лист. Также добавляем масло и уксус. Зубки чеснока давим плоской стороной ножа и кладем туда же. Ставим на огонь и доводим маринад до кипения.

Veshenki cut into pieces, not too small, but rather large. We put it in a boiling marinade and mark the time for 8 minutes. Cover the pan with mushrooms cover. It's okay if the water does not completely cover the contents of the pan. When boiling, the pieces will decrease in size.

After 8 minutes of cooking turn off the fire. And we let the marinated oysters completely cool in the marinade. Then you need to shift the snack into a glass jar or container, pouring a spicy liquid. And you can immediately serve on the table.

When serving, slice thin onions into small onions and sprinkle mushrooms on them. You can also pour with vegetable oil and enjoy.

Скопировано с ГРИБЫ от Марина Морозова

Fardus Fardusun

Пользователь
Fardus Fardusun

18+