Напишите нам

Еще пины из коллекции
«Delicious & Healthy Foods»

7020 пинов, 1 день назад
Отметки «Нравится»: 0 Комментарии: 0 Скопировано: 0
Салат "Бахор".

Предлагаю вам рецепт вкусного, освежающего салата "Бахор" из узбекской кухни. Этот салат готовится из свежих овощей с добавлением мяса, сыра и яиц. Для этого блюда можно использовать мясо птицы, баранину или говядину. Мой вариант с говядиной. Для заправки салата можно использовать майонез, сметану или йогурт.

Для приготовления салата "Бахор" нам понадобится:
говядина - 300 г;
помидор - 2 шт.;
огурец свежий - 2 шт.;
лук репчатый - 1 шт.;
чеснок - 1 зубчик;
сыр твёрдый - 100 г;
яйца варёные - 3 шт.;
зелень (укроп, петрушка) - 1 пучок;
йогурт (майонез или сметана) - по вкусу;
соль, перец - по вкусу.

Beef pre-cooked in salted water. Cook for about 1 hour until the meat is tender. Then cool and cut into cubes.

Onions cut into half rings, pour boiling water and rinse with running water to remove excess bitterness.
Dice the boiled eggs.

Cut cucumbers and tomatoes with thin straws, put them in a deep bowl, add onion and chopped garlic.
Add vegetables to meat and eggs.

Grate the grated cheese and chop the greens. Add to the salad.

Salad "Bahor" pepper and salt to taste. Season with mayonnaise, sour cream or yoghurt.

Very bright and refreshing salad "Bakhor", cooked according to this recipe, will please with a wonderful taste. For submission, put it in a beautiful salad bowl!
Bon Appetit!

Скопировано с Салаты от Екатерина Волювач

Fardus Fardusun

Пользователь
Fardus Fardusun

18+